Generálkivitelező cégünk leveszi az Ön válláról az építkezés terheit a kezdetektől az utolsó fázisig, vagyis az alaptól a tetőig!

Tehát a generálkivitelező feladata magában foglal minden tevékenységet, amely felmerül építkezés, lakásfelújítás alkalmával:

  • elkészíti az árajánlatot,
  • szerződést köt a megrendelővel,
  • elkészíti a terveket,
  • elvégzi a szükséges tereprendezést,
  • gondoskodik az alapanyagok beszerzéséről,
  • felépíti a házat alaptól kéményig,
  • elvégzi a lakásfelújítás valamennyi munkafázisát.
generálkivitelezés

MIÉRT ÉRDEMES GENERÁLKIVITELEZŐ CÉGET MEGBÍZNI HÁZÉPÍTÉS, LAKÁSFELÚJÍTÁS ALKALMÁVAL?

Elsősorban azért, mert Önnek az elképzelései, igényei ismertetésén, illetve a szerződés megkötésén kívül semmi más dolga nincs! Ön nem fog idegeskedni, nem fogja az építkezést stresszben tölteni, nem teszi ki családját kellemetlenségeknek.

Egy szolgáltatókkal, hatóságokkal történő levelezés, ügyintézés néha éveknek tűnik számunkra: végeláthatatlan igazolás-beszerzési folyamatok tömkelege, cégről cégre, irodáról irodára küldözgetés, sok-sok óra várakozás. Ezek a kellemetlenségek halmozottan fordulnak elő akkor, ha nem vagyunk tisztában az ügyintézés menetével, kihez, hova, mikor, milyen papírokkal, igazolásokkal, tervekkel menjünk, milyen illetékek befizetése szükséges.

Ezzel szemben egy generálkivitelező cég mindennapjai egész évben az építőiparban zajlanak, így tisztában vannak valamennyi törvényi előírással, szabályozással, az engedélyeztetések folyamatával. Napi szintű információval rendelkeznek a minőségbiztonsági előírások tartalmával, azok változásával. A felmerülő ügyintézések terhét megkönnyítik, ezáltal sok-sok időt, bosszúságot és kiadást spórolhat meg önmagának, mivel sok esetben telefon-, útiköltség- és postaköltséggel jár az ügyintézés, nem beszélve arról az elvesztegetett időről, amit addig munkában vagy családjával hasznosan eltölthet.

Referenciáinkról, oldalunkon tájékozódhat. Építene vagy felújítana? Kérjen árajánlatot tőlünk!

generálkivitelezés