Rólunk

Ismerjen meg minket

Cégünk fő profilja az építőipari generál-kivitelezés, új épületek, családi házak kivitelezése, régi épületek átalakítása, felújítása igény szerint, emellett estrich típusú betonozási munkákat, utólagos hő-, vízszigetelési munkákat és külső-belső burkolási munkákat is vállalunk. Működésünket megfelelő alvállalkozói szféra segíti. Évek óta ugyanazokkal a kiváló szaktudású vállalkozókkal együttműködve látjuk el a gépészeti, villany-, víz- és fűtésszerelési feladatokat, megbízható hátteret biztosítva kivitelezéseinknek. Partnereink az Édenkert Ingatlanközvetítő Iroda (link) és az Édenkert Credit Hitel Iroda, amelyek ingatlan hasznosítási és ingatlan értékesítési tevékenységükkel segítik munkánkat ügyfeleink igényének megfelelően.

Rendkívül fontosnak tartjuk partnereink, üzletfeleink, megrendelőink elégedettségét, valamint a hosszú távú együttműködés biztosítását és az állandó bizalomra épülő üzleti, illetve személyes kapcsolatok kialakítását.

Mindezeknek köszönhetően a cégünk megalakulása óta eltelt időszakban számos családi házat, középületet készítettünk, és újítottunk fel, valamint az utóbbi években folyamatosan építünk.

Elsődleges szempontunk a minőség, a megbízhatóság, a gyors reakciókészség, és a magas fokú innovatív gondolkodás, mely mind fiatal munkatársaink, mind szakmai és személyes tapasztalatink révén érvényesül.

A CSIZI-BAU Kft ügyvezetője Csizmadia Zoltán már több mint 20 éve dolgozik az építőiparban. Németországban 6 éven keresztül tanulmányozta az új építési technológiákat, ezáltal széleskörű ismeretekre és komoly szakmai tapasztalatra tett szert. Miután visszatért Magyarországra egyéni vállalkozásba kezdett, végül 2001-ben megalakította a CSIZI-BAU Kft-t.

A cég megbízható munkáját többek között a STRABAG-MML Kft, valamint az ALTERRA Kft. is elismeri, akikkel évek óta partnerként dolgozunk együtt. A régió szinte minden jelentősebb építkezési tevékenységénél, nagyobb beruházásánál, társasházi kivitelezéseinél megtalálhatóak a referencia munkálataink, a kisebb építőipari munkáktól a komplett generál kivitelezésig.

Reméljük, hamarosan ügyfelünkként üdvözölhetjük!